Tule viettämään tantrinen miniloma yhdessä rakkaasi kanssa.

Millä eri tavoilla ja kuinka syvästi voitte antautua yhteiseen nautintoon?

Jännitys ja kiire vievät meitä pois rentouden tilasta ja eletyn elämän myötä rakentuneet suojamuurit estävät meitä nauttimasta elämästä, nautinnon koko kirjosta. Rentous on avain tantriseen nautintoon, jonka kokeminen laajenee ja syvenee, kun yhteistä antautumista harjoitellaan ja harjoitetaan erilaisin menetelmin. Avoin ja rehellinen kommunikaatio sekä keholliset harjoitukset avaavat tietä uudelle tavalle olla ja elää.  

SUN Tantran paritantraretriitti vie teidät yhteisen nautinnon äärelle, tarjoten teille itseenne tutustumista, yhteistä aikaa sekä uusia kokemuksia kotiin viemisiksi. Pääsette tutkimaan sensuaalisuutta ja herkistämään aistejanne, jolloin suhteeseenne voi tulla tilaa leikkisyydelle ja intohimon energian on mahdollista virrata välillänne vapaammin. Retriitillä tehtävät harjoitukset ovat sellaisia, joita voitte jatkaa kotona ja omassa arjessanne. 

Luomme kurssille turvallisen, sallivan ja hyväksyvän tilan, jossa on luonnollista avautua harjoitteille. Pariharjoitukset tehdään oman parin kanssa. 

Retriitti sopii tantrasta kiinnostuneille ja tantraa harjoittaneille.

Retriittiin ei sisälly ruokia eikä majoitusta. 
Tarjoamme osallistujille kahvia ja teetä päivien aikana. 

Hinta

Earlybird 300€/pari 6.1.2023 asti. 
7.1. jälkeen hinta 350€/pari.
Maksu käteisellä, Klarnan osamaksulla tai kortilla. 

Ilmoittautumiset sähköpostiin suntantra22@gmail.com.

Aika

18.-19.2.2023
La klo 10.00 – 19.00
Su klo 10.00 – 16.00

Paikka 

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä

Lisätiedustelut sähköpostiin suntantra22@gmail.com.