Tantrisessa hoidossa korostuu mielen ja kehon yhteys. Se mitä kehossa tapahtuu tulee enemmän näkyväksi mielelle.

Miksi tantriseen hoitoon?

Eroon tunnelukoista

Hoito saattaa auttaa tunnelukoista irtaantumista, vapautumista mielen jumeista ja antaa tukea traumojen kohtaamiseen. Tantrinen hoito voi tukea henkilökohtaista kasvua ja lisätä kehon herkkyyttä.

Syvempää tuntemusta

Elämänenergian eli seksuaalienergian lisääntynyt ja laajentunut virtaaminen koko kehossa antaa kenties uudenlaisen, kokonaisvaltaisemman, aistikkaamman, sensuallisemman ja syvemmän tuntemuksen kokea omaa kehoa ja elämää.

Läsnäoloa, korjaavaa kosketusta – ilmennä potentiaaliasi suuremmin

Hoidon aikana sinulla on lupa vapauttaa tunteita ja kaikki tuntemukset ovat sallittuja, olivat ne mitä vaan – surua, vihaa, iloa. Sinulla on myös lupa kokea omaa seksuaalisuuttasi juuri siten miten se sinussa vapaasti ja luonnollisesti virtaa, ilman häpeää, pelkoa vailla suorittamista ja päämäärää. Hoito saattaa rohkaista ilmentämään omaa potentiaaliasi suuremmin ja uskaltaudut tulla näkyvämmäksi elämän kaikilla osa-alueilla. 

Toisinaan voi olla tärkeää myös saada korjaavaa kokemusta kosketuksesta. Sellaisesta kosketuksesta missä kukaan ei vaadi sinulta mitään. Koskettaa sinua läsnäolevasti ja rakkaudella. Sinulla on lupa saada kosketusta, joka on vain sinua varten.

Hoidon kulku

Ennen hoitoa – tarpeet ja toiveet

Ennen hoitoon tulemista käymme sähköpostilla keskustelua hoidon tarpeesta ja asiakkaan toiveista. Käymme yhdessä läpi mm. mahdolliset sairaudet, onnettomuudet ja seksuaalihistorian. 

Hoidon aikana – intuitiivinen ja läsnäoleva kosketus

Asiakkaan saapuessa hoitoon käymme keskustelun ennen hoidon alkua, tässä käymme läpi vielä mahdollisia toiveita ja rajoja. Hoitajat luovat keskustelun aikana turvallisen ja luottamuksellisen ilmapiirin. Hoito etenee asiakkaan kehon reaktioita kuunnellen. Intuitiivisesti sekä läsnäolevasti koskettaen, mikä palvelee hoidettavan sen hetkistä kehon virtausta. 

Hoidon lopussa

Hoidon lopussa on lyhyt loppukeskustelu hoidon aikana mahdollisista tunteista, reaktioista ja heränneistä kysymyksistä.

Keskustelu ja hoitotilanne ovat luottamuksellisia. 

Mitä itse hoito sisältää?

Hoito voi olla lempeän sulavaa hidasta energian houkuttelua tai villisti virtaavaa energiaa nostattavaa käsien liikkuessa keholla. Kosketuksen laatu voi olla maadoittavaa painallusta tai kevyttä hellää hipsuttelua. Hoito voi myös pitää sisällään elementtejä asiakkaan fyysisestä kannattelusta, esimerkiksi molempien hoitajien sylissä olemista. Historiassasi voi olla tapahtuma johon kaipaat korvaavaa kokemusta.

Valitset itse pidätkö hoidon aikana vaatteet päällä tai haluatko kenties olla alasti. Tässä hoidossa voidaan hoitaa myös genitaalialue, tästä sovitaan aina asiakkaan kanssa ennen hoidon aloitusta. Kunnioitamme etukäteen sovittuja rajojasi.

Joskus voi olla tärkeää tulla vain kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään ilman suojamuuria ja rooleja.

Kenelle hoito sopii

 • Haluat lisätä elinvoimaisuutta ja energiaa kehossasi. 
 • Haluat helpotusta stressiin. 
 • Kaipaat mielen ja kehon rentoutusta. 
 • Haluat tutkia turvallisesti omia tarpeitasi ja rajojasi. 
 • Haluat tulla tietoisemmaksi itsesi kuuntelemisesta. 
 • Haluat purkaa sinussa olevia tunnelukkoja.
 • Kaipaat hyväksyvää ja läsnäolevaa kosketusta.
 • Kaipaat tulla kuulluksi ja nähdyksi.
 • Kehohäpeästä kärsiville.
 • Sinulla on seksuaalisuuteen liittyviä häpeäntunteita.

Kenelle hoito ei sovi

 • Sinulla on vakavia mielenterveyden haasteita.
 • Seksuaalipalveluja etsivälle.

Tantrinen hoito ei korvaa lääketieteellistä hoitoa.

Hinta

Hinta 275€

Hoidon kokonaiskesto on 1h 45 min sisältäen keskustelun.

Lisätiedot ja ajanvaraukset suntantra22@gmail.com

Miten tulla hoitoon?

Ota meihin yhteyttä sähköpostilla. Ennen hoitoon tuloa voit halutessa kertoa meille taustoistasi ja lisäksi mitä muuta haluat kertoa itsestäsi.