Sun Tantra on kahden upean naisen luomus.

Intohimo ja uteliaisuus ihmisyyden mysteereitä kohtaan yhdisti heitä heti alkumetreistä lähtien – halu toteuttaa, ja toteutua niille asioille, joille kummankin sydän vahvasti sykkii. Nämä naiset kokevat itsensä Sun Kanssakulkijoiksi. He kulkevat rinnalla tasavertaisina matkakumppaneina ilosta suruun, rakkaudesta vihaan ja kaikkien ihmisyyteen kuuluvien ulottuvuuksien läpi. 

Ihminen ihmiselle on Virpin ja Marian tapa olla ja kohdata toiset, niin vapaalla kuin työssäkin. He kokevat tärkeäksi olla itse sitä mitä ohjaavat, myös jokapäiväisessä elämässä. Kanssakulkijoina toisen ihmisen äärellä he oppivat samalla itsestään sekä toisista peileistä, eli ihmisistä, joita kohtaavat työssään. Virpi ja Maria katsovat, kokevat ja oivaltavat samaa teemaa eri näkökulmista yhdessä kurssilaisten kanssa. Mitään peittelemättä, he näyttävät itsestään kaikki osat, elämänkokemuksen tuomat opit ja kompuroinnit. He näkevät itsensä ja muut yhtäaikaisesti sekä keskeneräisinä että kokonaisina. 

Läpinäkyvästi omalla esimerkillään he luovat kursseilleen ja työpajoihinsa hyväksyvän luottamuksellisen ilmapiirin, jolloin osallistujat voivat turvallisesti antautua tutkimaan omia tunteitaan, aistejaan, kehoon kätkettyjä viestejä, energian kierrätystä, ja rakenteita, jotka eivät enää palvele kasvua. Tämä on Virpin ja Marian lahja osallistujille, jonka jokainen voi löytää itsestään. 

Virpin ja Marian ohjaamissa työpajoissa osallistujilla on lupa olla juuri sitä, mitä siinä hetkessä ovat. Sallivuus ja turva tuovat tilaan rentouden, mikä mahdollistaa mielen maisemien laajemman kokemisen sekä erilaiset keholliset kokemukset. Läsnäolo avaa sisäistä maailmaa, jota usein väistellään elämässä. Turvallinen ja kannustava ohjaus saattelee jokaisen omalla tahdillaan todistamaan, kohtaamaan ja kannattelemaan kipeitäkin osia itsessään.

Sun Tantran työpajoissa, retriiteillä ja erityisesti Sun Vuodella pääsee tutkimaan omaa seksuaalisuuttaan. Tantra voi olla tehokas ja yksinkertainen tapa tutkia kehollisten harjoitusten avulla seksuaalisuuteen liittyvää häpeää, syyllisyyttä ja traumaattisia tunteita. Tantra tukee seksuaalienergian käyttöön ottamista jokapäiväiseksi voimavaraksi, jolloin elämä tapahtuu omalla vapaasti virtaavalla energialla. Tantra korostaa rakkauden tärkeyttä itseään, toisia ja koko maailmaa kohtaan. Tantra kehottaa ja rohkaisee kuuntelemaan omaa sydäntään ja toimimaan sen mukaisesti. 

Virpille ja Marialle on tärkeää, että kurssilaiset löytävät uuden ja erilaisen tavan kokea itseään ja toisiaan. Läheisemmin, haavoittuvammin, nautinnollisemmin, turvallisemmin ja aidommin. Mikä tärkeintä, olla yhteydessä ensin itseensä, ja sen myötä vapaammin ja rehellisemmin myös toisiin. Elää hetkessä, joka on totta, vailla vaatimuksia ja päämääriä. Tällöin vähemmän on enemmän.

Sun Tantra kutsuu sinut itsesi äärelle.

“Respect your uniqueness and drop comparison. Relax into your being.”
-Osho-Virpistä
vapaanatuulissa.fi
vapaanavatuulissa@gmail.com

Mariasta
niinanalli.com
niinanalli.info@gmail.com