SUN Tantra syntyi vähän kuin vahingossa.

Kuinka me tutustuimme

Tutustuimme Wild Heart Academyn järjestämällä WHT-kurssilla vuonna 2019, johon Niina osallistui kurssilaisena ja Virpi oli kurssin toinen ohjaajista. WHT on vajaan vuoden mittainen oma matka neotantran maailmaan. Vuoden aikana saimme todistaa kummankin omaa matkaa, toisen henkilökohtaista ja toisen ohjaajuutta. Kurssilla ollessa meillä ei ollut mitään tietoa siitä, mitä elämä oli meille tuomassa.

Kurssin jälkeen ohjaaja-oppilas asetelma muuttui pikkuhiljaa ystävyydeksi. Molemmat jatkoivat samalla omilla tahoillaan opintojaan. Ajan kuluessa meistä tuli kollegoita, sertifioituja Tantric Life Coacheja ja De-armouringhoitajia.

Ensimmäinen yhteistyö

Heinäkuussa 2021 vietimme aurinkoista kesäpäivää rannalla. Ideat lähtivät pulppuamaan. Pulppuaminen kuvaa hyvin sitä miten meidän yhteistyö ja työskentely tapahtuu. Ideat sinkoilevat ja niitä jalostamme eteenpäin, hiomme yhdessä meidän näköistä timanttia. Tiesimme, että Tampereella järjestetään tantrisia DIY-iltoja ja ajattelimme kokeilla toimisivatko samankaltaiset illat Jyväskylässä. 

DIY-illat olivat ensimmäinen matalan kynnyksen yhteistyö, jolla lähdimme liikkeelle. Iltoihin paikalle tulleet saivat itse ohjata tai luoda jonkin työpajan. Me olimme lähinnä avaamassa ja sulkemassa ovet. 

Ensimmäisessä illassa oli meidän lisäksemme yhdeksän ja muutaman kuukauden kulutta osallistujia oli kolmekymmentä. Kasvua tapahtui meidän näkökulmasta räjähdysmäisesti! Olimme innostuneita, hämmentyneitä ja varmaan myös hyvällä tavalla sekaisin siitä, että ihmiset olivat löytäneet tantran maailman. Parasta oli kuitenkin nähdä, sekä tuntea ihmisistä se, kuinka tärkeää oli päästä kohtaamaan, koskettamaan, tulla kuulluksi ja nähdyksi. Liikutukselta ei voinut välttyä kun saimme todistaa mitä ihmisissä tapahtui.

Huomasimme kaipaavamme enemmän omaa ohjaamista ja enemmän yhdessä tekemistä. 

Nimen tarina

Ideat saivat jälleen kyytiä puhelimessa: “Pitäisikö meillä olla nimi? Mikä se voisi olla? Tarvitaanko me nimeä?”

Kysyjille vastattiin ja saimme nimen!
Ihastuimme siihen välittömästi!
DIY-iltojen kokeilusta syntyi SUN Tantra.
Innostavaa että intohimolla ja sydämellä tehtävää työtä.

SUN Tantran myötä saamme toteutua yksilöinä ja lisäksi yhdessä ilmentää jotain sellaista jonka on tarkoitus tulla näkyväksi kauttamme. Tällä keveästi virtaavalla energialla luomme SUN Tantran tapahtumiin osallistujille ainutkertaisen kokemuksen. 

Rakkaudella Virpi ja Niina

Virpistä
vapaanatuulissa.fi
vapaanavatuulissa@gmail.com

Niinasta
niinanalli.com
niinanalli.info@gmail.com