Tästä pääset Sun Vuosi 2023 sivulle.

Sun Tantran kutsu!

Tästä pääset Sun Vuosi 2023 sivulle.

Mikä on SUN Vuosi:

SUN Vuosi on kiehtova matka syvälliseen muutokseen. Sun vuosi on matka sinuun itseesi. Sinun sisäiseen maailmaan ja sinussa oleviin laatuihin. Niihin osiin jotka ovat vielä piilossa, jotka kaipaavat tulla näkyväksi. Jotka saavat tulla näkyviksi turvallisessa ja kannatellussa ympäristössä. Myös niihin osiin, jotka ovat jo näkyvillä, mutta eivät vielä loista kaikessa upeudessaan. Pääset tutkimaan, kyseenalaistamaan ja muuttamaan sinun elämää tiedostamattoman alitajunnan ja kehollisuuden kautta.

Tämän on SUN Vuosi!

Kurssilla matkaamme alitajuntaasi ja kehosi viesteihin. Tutkit itseäsi erilaisin harjoittein yhdessä parin, pienryhmän tai jopa koko ryhmän kanssa. Saat kurssilla monta peiliä itsellesi, joiden avulla pääset tekemään omaa hiljaista itsereflektiotasi ja lisäksi kurssilaisten kanssa jakamaan mitä sinussa tapahtuu.Mitkä ovat SUN rajat, pelot, häpeät ja varjot joita olet piilotellut itseltäsi ja muilta?
Mitkä ovat SUN vahvuudet, lahjat, intohimot ja elämän tarkoitus joiden kanssa haluaisit tulla näkyväksi?

Miksi?

SUN Vuosi avaa sinulle uuden suuremman, totuudellisemman ja kirkkaamman ikkunan nähdä ja kokea itsesi, toiset ja maailman. SUN Vuoden aikana pääset kiillottamaan omaa ikkunaasi lempeän rakkaudellisesti juuri sinulle sopivalla vauhdilla. Rohkenet vapauttaa mielesi voiman luottamukseen ja turvaan. Tulet tietoiseksi siitä, mikä estää sinua kokemasta itseäsi hyväksytyksi, myötätuntoisemmaksi ja leikkisäksi. Sallit kehollesi luvan villiintyä elävämmäksi ja aistikkaamaksi. Saat yhteyden sydämesi ääneen ja uskallusta toimia sisäisestä ohjauksesta käsin. SUN Vuosi antaa sinulle rakkautta, iloa, inspiraatioita, runsautta, sisäistä rauhaa ja viisautta jolloin näet kaikki elämäsi värit puhtaammin ja selkeämmin – Innostut uudella ja uteliaalla tavalla kokea elämää.

Kehon ja mielen toimintojen ymmärtäminen:

Matka omaan kehoon on suuressa merkityksessä SUN Vuoden aikana. Ellemme ymmärrä mitä kehossamme tapahtuu ja sen viestejä, saatamme toimia itseämme vastaan ja näin ollen jossakin määrin pahoinpidellä itseämme.

Pääset syventymään tunteisiisi kehossasi ja myös mahdollisesti pääset käsiksi joihin vanhoihin tapahtumiin ja traumoihin mitä kehosi on säilyttänyt jo pitkään sinussa. Voit saada uutta näkökulmaa vanhoihin asioihin, joita sinulle on tapahtunut ja tuletkin tekemään paljon irtipäästöä sun vuoden aikana. Irtipäästö keventää ja laajentaa sinua. Tekee tilaa mm. luovuudelle ja seksuaalienergian eli elämänenergian virtaavuudelle.

Tästä pääset Sun Vuosi 2023 sivulle.

Kurssin jälkeen:

Löydät oman tavan kannatella ja tukea itseäsi haasteiden kohdatessa. Sun vuoden aikana saat työkaluja arkeesi, joilla voit tukea omaa kasvuasi kurssin jälkeenkin. Eihän matka kurssiin pääty vaan parhaimmillaan joko aloittaa matkan itseesi tai syventää tutkimista vielä syvemmälle tasolle. Kerrokset eivät ihan heti lopu ja meissä on myös erilaisia puolia joihin syventymiseen pääset käyttämään loppuelämäsi.

Palaute kurssilta:

“Ohjaajien monipuolinen kokemus näkyi erityyppisten harjoitusten muodossa ja ovat timanttisia oppaita oman kasvun tukemisessa. Viikonloppu oli kihelmöivän herkkä ja luottamuksellinen. Sain retriitiltä paljon mukaani.”
Wildwoman -40.

Miten?

Pohjana kaikelle työskentelylle on tantrinen lähestymistapa.
Työkaluina moduuleissa käytämme mm. piirityöskentelyä, tantrisia harjoituksia, TRE-menetelmää, NLP:tä, erilaisia meditaatioharjoitteita, itsetuntemusharjoitteita, luovaa työskentelyä ja tanssia.

Aikataulu:

SUN Vuosi koostuu neljästä viikonloppu kaupunki retriittistä ja yhdestä pitkästä viikonloppu retriitistä täysihoidolla. Teemme matkaa yhdessä saman ryhmän kanssa, joten työskentely on luottamuksellisempaa, syvempää ja intensiivisempää.

Päivämäärät

29.-30.10.2022
25.-27.11.2022
20.-22.1.2023
17.-19..3.2023
18.-21.5.2023 Elon Palo, Jämsänkoski.

Hinta:

Retriitin hinta on 1555€.
Kesätarjous 1333€ voimassa 21.8.2022 asti.
Osamaksu mahdollisuus, ota rohkeasti yhteyttä.

Hinta sisältää:

Niinan ja Virpin ohjauksen, mukana myös kaksi avustajaa.
1,5h henkilökohtainen tantrinen valmennus, de-armouringhoito tai tantrinen hoito joko Virpiltä tai Niinalta.
Ammattivalokuvaaja Iidan toimesta mahdollisuus tulla valokuvatuksi retriitin aikana.
Kaupunkiretriitti päivien aikana ( la-su) keittolounas x 8 kpl.
Moduulien välissä kurssilaisten on mahdollisuus pitää yhteyttä toisiin esim. Whatsuppi ryhmässä.

Hintaan ei sisälly:

Kaupunkiretriitti päivien aikana majoitus ja päivällinen, omat eväät mukaan.
Viimeisen moduulin kurssikeskuksen täysihoitomaksu, Elon Palossa Jämsänkoskella.

Miten pääsen mukaan:

Vuoden 2022 Sun Vuosi kurssi on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

Seuraa instagramistamme Sun vuoden etenemistä, vaikket päässytkään tämän vuoden kurssille mukaan.

instagram.com/suntantraa

Laita sähköpostia suntantra22@gmail.com ja ilmoittaudu mukaan SUN Vuodelle.
Varaat paikkasi maksamalla 110€ varausmaksun. Maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan, jos joudut perumaan osallistumisesi.

Varausmaksusta tulee lasku. Loppuosan maksuista voit maksaa laskulla, kortilla tai henkilökohtaisella osamaksusuunnitelmalla.
Jos sinulle herää ajatus ja mielenkiinto, että olisiko tämä sinulle tarkoitettu juttu, niin ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä joko sähköpostilla tai voidaan sopia myös jutusteluhetki videopuhelimitse, siten mikä on sinulle luontevin tapa toimia.

Paikka:

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä

Sun vuodessa nivoutuu Virpin ja Niinan osaaminen mitä heille on kertynyt oman matkansa aikana. Haluamme jakaa omaa osaamistamme ja tietotaitoa muille. Mistä meille on ollut apua omalla matkallamme ja mitä me olemme opiskelleet.

Niinasta

https://niinanalli.com/niina/

Virpistä

https://vapaanatuulissa.fi/minusta/

Valokuvaaja Iida Liimatainen

https://www.instagram.com/iidanada/