SUN Naiseus on voimallisia työpajoja naisilta naisille.

Työpajoissa tutkit kuinka voit saada erilaisia kehollisia kokemuksia ja tuntemuksia. Herättelet kehoa aistikkaammaksi ja opettelet liikuttamaan seksuaalienergiaa. Saat helposti omaksuttavia itsehoidollisia vinkkejä de-armouringista. Tulet huomaamaan, miten rentous ja hermoston tila vaikuttavat nautintoon ja seksuaalisuuteesi.

Opit nauttimaan kokonaisvaltaisesti kehosi virtaavuudesta ja sen tuomasta energisyydestä. Kuinka ylläpidät energiaasi uupumatta, luovuttamatta sitä pois.

Tutkit miten seksuaalisuus tuo elämään enemmän sävyjä, rikkautta ja iloa. Seksuaalisuuden virtaavuus vaikuttaa luomisvoimaasi ja energian määrään kehossa. Naiskehollisena olentona luomisvoima liikkuu välillä hitaammin ja toisinaan voimakkaammin. 

Tämä kolmen kerran työpajasarja sisältää kokemuksellisia kehollisia harjoituksia, joita tehdään yksilönä, parin kanssa ja ryhmässä. Suosittelemme sinua osallistumaan kaikkiin työpajoihin, koska jokaisessa työpajassa opit uusia taitoja. Kaikki kolme kertaa tukevat toisiaan ja niistä muodostuu yhtenäinen kurssikokonaisuus. 

Milloin?

Kello 11-18.
14.1. Aistikas keho, avautuminen seksuaalisuudelle
11.3. Eloon seksuaalienergiasta
6.5. Sun orgasmi

Hinta

99€/kerta. Maksu kortilla tai osamaksulla Klarnalla.

Paikka

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä


Ilmoittautumiset

suntantra22@gmail.com