Kurssit

Tantra-illat syksy

Sun Tantra kutsuu sinut tantra-iltaan!

Me kaikki kaipaamme yhteyttä toisiin, syvää kuulluksi ja nähdyksi tulemisen tunnetta hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. Useasti meiltä kuitenkin saattaa puuttua kykyä kohdata toisiamme tai kykyä olla läsnä, jotta perustarpeemme pääsisivät täyttymään. Meidän kasvuympäristömme ei ole välttämättä osannut opettaa tai näyttää kuinka ilmaista omia tarpeita ja tunteitamme. Kun rohkenemme antautua syvempään tunteeseen, niin kokemus voi olla myös kehollinen. Tätä on tantra parhaimmillaan – olla kehossa tuntevana. 

Missä tai miten näitä asioita voi turvallisesti harjoitella? 

Sun Tantra-illoissa näitä kaikkia pääset harjoittelemaan luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta tantrasta tai pitempään tantran polulla kulkija voi tulla syventämään omaa polkuaan. Voit tulla yksin, kumppanin tai ystävien kanssa. 

Illoissa teemme erilaisia läsnäolo- ja kohtaamisharjoituksia yksin, parin kanssa tai ryhmissä. Harjoittelemme yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen. Saapuessasi paikalle esimerkiksi puolison kanssa, voitte tehdä kaikki pariharjoitukset yhdessä.

Jokaisessa illassa on oma teema, jossa pääset syvemmin harjoitusten avulla katsomaan omia lukkiutuneita mielenrakenteita ja uskomuksia jotka eivät enää palvele sinua ja joista haluat kenties vapautua. Saatat huomata, että elämänhalu alkaa virrata sinussa voimallisemmin, vapaammin ja juuri siihen suuntaan mikä on sinulle tarkoitettu. Alat rohkeammin elää sinun näköistä elämää.

Ohjaus tarvittaessa englanniksi.

Yksittäinen ilta 33€ (Sis alv 24%).
Maksu käteisellä tai kortilla.

Voit osallistua sinua kutsuvaan yksittäiseen teemaan tai jokaiseen kertaan. 

Tapahtumien kulku ja turvallinen tila.

Aikataulu ja päivämäärät

klo 18-21

24.8.
14.9.
19.10.
16.11.
7.12.

Tänä syksynä meillä ei ole etukäteen määriteltyjä teemoja tantra-illoille, kokeilemme uutta tapaa työskennellä. Tämä antaa meille vapauden olla hereillä kollektiivisen ajan hermolla ja iltaan tulevalta mahdollisuuden laskea irti kontrollista, etukäteen tietämisestä. Tietämättömyys on jo itsessään antautumisen harjoitus eli tantraa.

Paikka

Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä

Ilmoittautuminen suntantra22@gmail.com.
Ilmoittautuessasi saat aina vastausviestin, jossa vahvistetaan paikkasi. 

Saatat myös pitää...