Kurssit

Sun Tantra Kuopiossa 7.9.

Kuopio pyysi ja Sun Tantra vastaa kutsuun. 
Toivottavasti sinäkin kuulet sen!

Festarikesän tuloksena saimme kutsuja muutamille paikkakunnille, joille nyt ilolla matkaamme. Kuopio 7.9 ja Tampere 21.9. täältä tullaan! Pidämme molemmissa kaupungeissa kolmen tunnin tantara-illat.

Mitä on tantra parhaimmillaan – Olla kehossa tuntevana.

Me kaikki kaipaamme yhteyttä toisiin, syvää kuulluksi ja nähdyksi tulemisen tunnetta hyväksyvässä ja turvallisessa ilmapiirissä. 

Illan aikana teemme läsnäolo-ja kohtaamisharjoituksia yksin, parin kanssa tai ryhmissä. Harjoittelemme yhteyttä omaan kehoon, mieleen ja sydämeen luottamuksellisessa ja sallivassa ilmapiirissä. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, tule rohkeasti mukaan. Voit tulla yksin, kumppanin tai ystävien kanssa. Saapuessasi paikalle esimerkiksi puolison kanssa, voitte tehdä kaikki pariharjoitukset yhdessä.

Muistutamme kaikissa tapahtumissa osallistujia, että harjoituksiin osallistuminen on aina vapaaehtoista. Lisäksi kehoitamme heitä kuuntelemaan ja kunnioittamaan omia että toisten rajoja. Meille on tärkeää, että jokainen saa tuntea, kokea ja olla tapahtumassa juuri sellainen kuin siinä hetkessä on. Kaikki tunteet ja tuntemukset saavat tulla näkyväksi ja kuulluksi.
https://www.suntantra.com/mita-sun-tantran-tapahtumissa…/

Tilaisuuden lopussa on varattu hetki aikaa keskusteluun ja lisäksi kerromme Sun Tantran toiminnasta. 

Aika
7.9.2023 
Kello 18-21.

Paikka
Eijan Pilates Studio 
Snellmaninkatu 17
Kuopio

Hinta
30€, maksu käteisellä tai kortilla. Paikkoja on rajallinen määrä. 

Ilmoittautuminen
suntantra22@gmail.com

Saatat myös pitää...