Kurssit

Paritantraretriitti – Antautuminen ja tantrisen hieronnan perusteet

RETRIITIN AJANKOHTA SIIRTYY Studio Sylin muuton vuoksi. Ilmoitamme uuden ajankohdan pian. Ole kuulolla!

Syyskuussa paritantraretriitillä Sun Tantra vie osallistujat tutkimaan antautumista. Antautuminen voi olla osa erilaisia tantrisia harjoituksia, meditaatiota, hengitysharjoituksia ja kehollisia harjoituksia. Antautuminen perustuu luottamukseen, kunnioitukseen ja turvallisuuteen, oli sitten kyse suhteesta kumppaniin tai itseen.

Viikonlopun aikana pääset parisi kanssa tutustumaan tantrisen hieronnan perusteisiin. Tantrahieronnassa korostuu erityisesti läsnäolo ja tietoisuus, joka korostaa kehon pyhyyttä ja kunnioittamista. Tantrahieronta voi sisältää myös hierontaa kehon genitaalialueilla, mutta sen tavoitteena ei ole seksuaalisen kiihottumisen saavuttaminen vaan seksuaalienergian laajentaminen muualle kehoon. Tantrinen hieronta koostuu yleensä hitaista, tietoisista ja lempeistä liikkeistä. Hieroja voi käyttää erilaisia hierontatekniikoita, kuten sivelyjä, pyörittelyjä ja painalluksia, energian herättämiseksi ja levittämiseksi. Elämänenergian eli seksuaalienergian lisääntynyt ja laajentunut virtaaminen koko kehossa antaa kenties uudenlaisen, kokonaisvaltaisemman, aistikkaamman, sensuallisemman ja syvemmän tuntemuksen kokea omaa kehoa ja elämää.

Aika
Pe klo 18.00-21.00
La klo 10.00-18.00
Su klo 10.00-17.00

Hinta 360€/pari
Hinta sisältää ohjauksen, kahvit ja teet päivien aikana. 

Lauantaina ja sunnuntaina lounas omilla eväillä tai mahdollisuus käydä lounaalla lähiravintoloissa. Studio Sylissä on jääkaappi ja mikroaaltouuni.

Ilmoittautumiset sähköpostilla suntantra22@gmail.com.
Paikkoja rajoitetusti.

Paikka 
Studio Syli
Tellervonkatu 23
Jyväskylä

Saatat myös pitää...