Kurssit

Festarikesä 2023

Wild Heart Festival 29.6-2.7.

Sun Tantra on avaamassa omaa festarikiertue kesäänsä Wild Heart Festivaaleilla!

Suomen parhaat tantrafestarit on tehty ilosta, rakkaudesta, yhteydestä, myötätunnosta, luottamuksesta, aitoudesta ja pysähtymisestä. Festivaalin kaikki ohjaajat ovat Wild Heart Academyn kouluttamia Tantric Life Coacheja ja hoitajia. Ohjelma on laaja kirjo siitä kaikesta, mitä tantrinen elämä on: kohtaamista, kosketusta, syvempää ymmärrystä ihmisyydestä.

Festarit järjestetään Knipnäsissä Hyvänolonkeskuksessa. Lue lisää täältä.

Natural High Healing Festivaalit 6.-9.7. Uusikaupunki

Natural High Healing-festivaali on luonut rohkeasti taianomaista, täysin uutta festivaalikulttuuria jo 11 vuotta! Hyvinvointifestivaalin pioneerina Natural High on luovuuden, vapauden ja sydämen tapahtuma, joka kokoaa ihmiset yhteen päihteettömästi juhlistamaan elämää ja sen ihmeitä. 

Sun Tantra ohjaa festivaaleilla kaksi työpajaa.

Seksuaalisuus minussa työpajassa olemme oman seksuaalisuuden äärellä ja miten eri tavoilla se voi ilmetä. Sanotaan ilolla kyllä omalle seksuaalisuudelle! Saat kohdata itsesi ja toiset turvallisessa ja intiimissä tilassa. Työpajassa tehdään läsnäolo ja kohtaamisharjoituksia yksin-, parin kanssa ja ryhmässä. Työpaja ei sisällä alastomuutta.

Intiimi kosketus avautuu luottamuksellisen ja turvallisen yhteyden kautta. Syvennymme toisen kehon äärelle epähenkilökohtaisesta rakkaudesta käsin kunnioittaen ja arvostaen vailla päämäärää ja ilman odotuksia. Työpaja sopii pariskunnille.

Nähdään Natuilla!

Kosmos Festivaali 21.-23.7. Ristiinassa

Sun Tantra ohjaa Kosmos Festivaaleilla työpajan. 

”The festival itself provides three days of music, art, workshops, circus, damn fine woods, sweet crazy beautiful people and some of the best festival food around. Tickets usually sell quite fast, so it is suggested to catch them while you can. Camping in the area is a lot of fun, with a lake at walking distance and, of course, the Finnish Sauna.” 

Lisää tietoa Kosmoksesta löydät täältä.

Saatat myös pitää...